ExoticFish.ro

Acvarii si terarii profesionale

Inaugurare Expo Reef Aquarium Herastrau

Din luna iunie, chiar de Ziua Copilului, in parcul Herastrau, s-a deschis expozitia acvaristica Reef Aquarium, singura expozitie de pesti exotici din Bucuresti. Alaturi de firma Reef, care de altfel a suportat in intregime costurile lucrarii, am avut onoarea si bucuria sa luam parte la acest proiect deosebit de indraznet. Intr-un timp record am reusit sa devenim o echipa si sa cream un important punct de atractie al parcului Herastrau si al orasului, un crampei din fluviile si lacurile planetei. Vizitatorii au ocazia sa descopere facscinanta lume acvatica in doua pavilioane distincte: unul cu acvarii de apa sarata unul cu acvarii de apa dulce.

In pavilionul cu apa sarata copiii dar si adultii pot vedea spectaculoase specii de rechin, pisici de mare, murene, baracuda , numeroase specii de corali si nevertebrate marine, delicatii caluti de mare cu verii lor acelele de mare, pestii balon, clowni, pestii chirurg, pesti fluture sau inger. In pavilionul cu apa dulce gasim acvarii temetice. Astfel vedem recreat habitate cu flora si fauna din bazinul amazonian, pesti din Lacurile Tanganyka si Malawi, pesti curcubeu, ciprinide asiatice. Pestii Discus sigur va vor impresiona prin forma si culoare, faimosii piranya sunt si ei prezenti.

Ce spun clientii ...

De cand avem noul acvariu marin biroul nostru arata cu totul altfel, ambianta este mult mai calda, iar noi suntem mai relaxati. Daca-l privesti macar 5 minute, deja ai evadat...
Mirela Bartea, client
Nici nu concep sala de conferinta fara cele 2 acvarii de pesti exotici. Nu stiu cum nu ne-a venit ideea mai repede. Multumim celor de la ExoticFish pentru designul deosebit
Matei Artene, client
Va multumesc, m-ati facut fericita... Acvariul este exact cum il doream, chiar mi-a depasit asteptarile. Mi s-a luminat sufrageria :)
Nadia Fratescu, client
Vai cum poa' s-arate! Nici nu ma mai duc acasa, 2 zile raman aici, in firma... Recomand ExoticFish tuturor, un plus pentru personal, lucreaza atent si foarte curat.
Ion Darie, client