ExoticFish.ro

Acvarii si terarii profesionale

Despre noi

Firma Kyron Design SRL realizeaza acvarii sau terarii de orice forma sau dimensiune, adaptate oricarui apartament, birou, sala de asteptare, restaurant sau spatiu public in general, in functie de cerintele dumneavoastra. Asiguram design acvaristic si service acvaristic periodic, intretinerea echipamentelor de filtrare, schimburi periodice de apa, ingrijirea plantelor si consultanta privind eventualii pesti bolnavi. Executam ┼či montam back-grounduri de diferite tematici, unicate, lucrate manual. Acestea reprezinta relieful subacvatic al diferitelor zone (gen stancarie, maluri de pamant).

Intretinerea acvariului

Dupa realizarea unui acvariu si popularea acestuia cu plante si pesti, trebuie ca periodic acesta sa fie curatat. Vegetatia abundenta poate face continutul acvariului sa fie inghesuit. Plantele in exces se vor scoate. Apa trebuie schimbata periodic iar pestilor li se va verifica starea de sanatate.

Servicii integrate

Intretinerea acvariului poate fi facuta de catre echipa care v-a amenanjat acvariul, acest lucru se poate face periodic pe baza unui abonament de intretinere. Firma noastra construieste, echipeaza si asigura service pentru acvarii de orice tip si de orice dimensiuni. Pentru a va convinge va asteptam in sectiunea Portofoliu.

Ce spun clientii ...

De cand avem noul acvariu marin biroul nostru arata cu totul altfel, ambianta este mult mai calda, iar noi suntem mai relaxati. Daca-l privesti macar 5 minute, deja ai evadat...
Mirela Bartea, client
Nici nu concep sala de conferinta fara cele 2 acvarii de pesti exotici. Nu stiu cum nu ne-a venit ideea mai repede. Multumim celor de la ExoticFish pentru designul deosebit.
Artene Mihai, client